Workshops

<< mei 2019 >>
madiwodovrzazo
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Er zijn geen workshops of evenementen meer gepland.

Wat kan je verwachten?

Tijdens onze workshops gaan we op een interactieve manier aan het werk. Hieronder een overzicht van wat zeker aan bod komt. Uiteraard zijn jouw eigen inbreng en vragen, meer dan welkom!

Thema’s

Gedragen, geboren, gekoesterd

Tijdens deze 3-delige prenatale reeks gidsen we toekomstige ouders rond in de wondere wereld van de zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

We hebben het over de ontwikkeling van je baby, de begeleiding tijdens de zwangerschap, voor- en nadelen van medische onderzoeken tijdens de zwangerschap, ongemakken tijdens de zwangerschap en wat je eraan kan doen. Over hoe kan je omgaan met pijn tijdens de arbeid. Wanneer is je bevalling nu écht begonnen? Hoe kan je partner je het beste helpen tijdens de geboorte van jullie kindje? We geven je ook enkele handvaten voor de eerste momenten vlak na de geboorte van jullie kindje en we schetsen een realistisch beeld over wat je kan verwachten na de bevalling (veranderingen in je dagelijks leven, binnen het gezin, binnen de relatie, enz.) en hoe je je hierop enigszins kan voorbereiden.

Borstvoeding, the real stuff

Hoe begin je met borstvoeding?, waar let je best op tijdens de eerste dagen met je baby, tips en tricks om borstvoedingsproblemen te voorkomen of te verhelpen, voordelen

Ergonomisch dragen

In samenwerking met draagconsulente, Annelies Van Driessche organiseren we een informatieve workshop over ergonomisch dragen. Volgende onderwerpen komen aan bod: Wat is dragen? Waarom dragen? voor- en nadelen. Wie kan dragen? Hoe dragen? verschillende houdingen, te vermijden houdingen en welke draagsystemen bestaan er?

Prijs en Inschrijven

Wij vragen een kleine bijdrage voor het bijwonen van de workshops. Voor de prenatale reeks “Gedragen, geboren, gekoesterd” is dit 20 euro per persoon. Voor de workshops “Borstvoeding, the real stuff” en “Ergonomisch dragen” vragen we 10 euro per persoon, per workshop.

Inschrijven voor de workshops kan door verder te klikken op de workshop die jou interesseert.

Victo workshop@home

Heb je interesse in een workshop maar kan je er op de voorgestelde data niet bijzijn? Of organiseer je liever een infoavond bij je thuis? Dan is dit perfect mogelijk! Neem met ons contact op voor verdere info en afspraken.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Powered by Events Manager