Wat te verwachten na de bevalling?

Designed by Freepik
Map Unavailable

Datum en tijdstip
Datum: 14/12/2017
19:30 tot 22:30

Locatie
JC De Kuip (Vergaderzaal)


Wat komt zeker aan bod?

Tijdens deze workshop willen we een realistisch beeld schetsen van mogelijke veranderingen in je leven na de komst van de baby. Een baby krijgen is een heel ingrijpende gebeurtenis. Het is niet het minst iets om naar uit te kijken, maar is het altijd rozegeur en maneschijn? Aan wat kan je je verwachten, en hoe kan je je hier enigszins op voorbereiden?

Hoe werken we?

Uiteraard zijn jullie eigen inbreng, vragen, etc. meer dan welkom! Wij gaan namelijk op een interactieve manier aan het werk.

Praktisch

Wij vragen een kleine bijdrage voor het bijwonen van de workshops van 10 euro per persoon, per workshop. Er is een voordeelprijs voor wie zich inschrijft voor de workshops “De zwangerschap, een boeiende periode“, “Veilig bevallen” en “Wat te verwachten na de bevalling” van 20 euro per persoon, voor deze 3 workshops.

Inschrijven doe je via het formuliertje hieronder. Als je voor een reeks inschrijft, gebruik je beter het contactformulier.

Professionelen

Ben je arts, vroedvrouw, lactatiekundige, doula, draagconsulent, ervaringsdeskundige of andere, en wil je graag vanuit interesse de workshop bijwonen? Dan ben je ook van harte welkom! Gebruik het contactformulier om je in te schrijven.

Victo workshop@home

Heb je interesse in een workshop maar kan je er op de voorgestelde data niet bijzijn? Of organiseer je liever een infoavond bij jou thuis? Dan is dit perfect mogelijk! Neem met ons contact op voor verdere info en afspraken.

Inschrijvingen

Deze activiteit is volzet.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print