Borstvoeding, the real stuff

Map Unavailable

Datum en tijdstip
Datum: 11/05/2017
19:30 tot 22:30

Locatie
Culture Pub Ninove


Wat komt zeker aan bod?

  • Hoe begin je met borstvoeding?
  • Waar let je best op tijdens de eerste dagen met je baby?
  • Tips en tricks om borstvoedingsproblemen te voorkomen of te verhelpen
  • Voordelen
  • Waar kan je terecht voor info en hulp?
  • Welke rol kan je partner spelen? Tips.

Hoe werken we?

Uiteraard zijn jullie eigen inbreng, vragen, etc. meer dan welkom! Wij gaan namelijk op een interactieve manier aan het werk.

Praktisch

Wij vragen een kleine bijdrage voor het bijwonen van de workshops van 5 euro per persoon, per workshop. Of je volgt meteen een hele reeks, dan betaal je 20 euro in plaats van 25 euro voor alle vijf workshops.

We geven elke workshop in Gooik én in Ninove. Als je dus de ene keer niet kan, kan je misschien wel aansluiten op de andere locatie. Check onze kalender hiernaast om te weten waar we precies wanneer een workshop geven.

Inschrijven doe je via het formuliertje hieronder. Als je voor de hele reeks inschrijft, gebruik je beter het contactformulier.

Professionelen

Ben je arts, vroedvrouw, lactatiekundige, doula, draagconsulent, ervaringsdeskundige of andere, en wil je graag vanuit interesse de workshop bijwonen? Dan ben je ook van harte welkom! Gebruik het contactformulier om je in te schrijven.

Victo workshop@home

Heeft u interesse in een workshop maar kan u er op de voorgestelde data niet bijzijn? Of organiseert u liever een infoavond bij u thuis? Dan is dit perfect mogelijk! Neem met ons contact op voor verdere info en afspraken.

Inschrijvingen

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn gesloten.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print