Workshops

<< Mei 2017 >>
MaDinWoeDoVrijZatZon
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

01/06/2017  – Ninove – Eerste hulp na de bevalling
13/06/2017  – Gooik – Ergonomisch dragen
22/06/2017  – Ninove – Ergonomisch dragen

Wat kan je verwachten?

Tijdens onze workshops gaan we op een interactieve manier aan het werk. Hieronder een overzicht van wat zeker aan bod komt. Uiteraard zijn jouw eigen inbreng en vragen, meer dan welkom!

Thema’s

De zwangerschap, een boeiende periode:

We hebben het over de ontwikkeling van je baby, de begeleiding tijdens de zwangerschap, voor- en nadelen van medische onderzoeken tijdens de zwangerschap, ongemakken tijdens de zwangerschap en wat je eraan kan doen.

Veilig bevallen

Wanneer is je bevalling nu écht begonnen? Hoe kan je omgaan met pijn tijdens de arbeid? Hoe kan je partner je het beste helpen tijdens de geboorte van jullie kindje?

We geven je ook enkele handvaten voor de eerste momenten vlak na de geboorte van jullie kindje

Borstvoeding, the real stuff

Hoe begin je met borstvoeding?, waar let je best op tijdens de eerste dagen met je baby, tips en tricks om borstvoedingsproblemen te voorkomen of te verhelpen, voordelen

Eerste hulp na de bevalling

Tijdens deze workshop willen we een realistisch beeld schetsen over wat je kan verwachten na de bevalling (veranderingen in je dagelijks leven, binnen het gezin, binnen de relatie, enz.) en hoe je je hierop enigszins kan voorbereiden.

Ergonomisch dragen

In samenwerking met draagconsulente, Annelies Van Driessche organiseren we een informatieve workshop over ergonomisch dragen. Volgende onderwerpen komen aan bod: Wat is dragen? Waarom dragen? voor- en nadelen. Wie kan dragen? Hoe dragen? verschillende houdingen, te vermijden houdingen en welke draagsystemen bestaan er?

Prijs en Inschrijven

Wij vragen een kleine bijdrage voor het bijwonen van de workshops van 5 euro per persoon, per workshop. Indien je tijdens de eerste workshop inschrijft voor de 5 workshops betaal je 20 euro (i.p.v. 25 euro).

Inschrijven voor de workshops is niet verplicht, maar wordt wel aanbevolen. Inschrijven kan door verder te klikken op de Workshop die jou interesseert. Als je voor een hele reeks wil inschrijven, kan je dat doen via het contactformulier.

Victo workshop@home

Heeft u interesse in een workshop maar kan u er op de voorgestelde data niet bijzijn? Of organiseert u liever een infoavond bij u thuis? Dan is dit perfect mogelijk! Neem met ons contact op voor verdere info en afspraken.

Powered by Events Manager

It's only fair to share...Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page