De zwangerschap, een boeiende periode

Map Unavailable

Datum en tijdstip
Datum: 09/11/2017
19:30 tot 22:30

Locatie
JC De Kuip (Vergaderzaal)


Wat komt zeker aan bod?

  • De ontwikkeling van het embryo, de foetus en uiteindelijk je baby’tje
  • De ligging van je baby tegen het einde van je zwangerschap
  • Hoe wil je je laten begeleiden tijdens je zwangerschap?
  • Gezonde en ongezonde gewoontes
  • Kwaaltjes en ervaringen

Hoe werken we?

Uiteraard zijn jullie eigen inbreng, vragen, etc. meer dan welkom! Wij gaan namelijk op een interactieve manier aan het werk.

Praktisch

Wij vragen een kleine bijdrage voor het bijwonen van de workshop van 10 euro per persoon, per workshop. Er is een voordeelprijs voor wie zich inschrijft voor de workshops “De zwangerschap, een boeiende periode”, “Veilig bevallen” en “Wat te verwachten na de bevalling” van 20 euro per persoon, voor deze 3 workshops.

Inschrijven doe je via het formuliertje hieronder. Als je voor een reeks inschrijft, gebruik je beter het contactformulier.

Professionelen

Ben je arts, vroedvrouw, lactatiekundige, doula, draagconsulent, ervaringsdeskundige of andere, en wil je graag vanuit interesse de workshop bijwonen? Dan ben je ook van harte welkom! Gebruik het contactformulier om je in te schrijven.

Victo workshop@home

Heb je interesse in een workshop maar kan je er op de voorgestelde data niet bijzijn? Of organiseer je liever een infoavond bij jou thuis? Dan is dit perfect mogelijk! Neem met ons contact op voor verdere info en afspraken.

Inschrijvingen

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn gesloten.

It's only fair to share...Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page